Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Play-off sve dalje

Medveščak izgubio i treću utakmicu zaredom u Ledenoj

Medvjedi je jako teško izboriti doigravanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 38. kola KHL lige hokejaši Medveščaka izgubili su u Ledenoj dvorani Doma sportova od Avangarda s 1:4 (0:3, 1:0, 0:1) upisavši treći uzastopni domaći poraz.

Nakon što su spojili dvije gostujuće pobjede, Medvjedi su sada nanizali tri uzastopna poraza u svom Brlogu.

Gosti su poveli već u 19. sekundi utakmice golom Jegora Martinova. U sedmoj minuti David Booth je povisio prednost Jastrebova iz Omska, a kada je isti igrač u 13. minuti zabio za 3:0 bilo je jasno kako će Medveščak teško do bodova. Tračak nade vratio je Terry Galiardi smanjivši u 38. minuti na 1:3, no sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Mihail Junkov u 52. minuti postigavši pogodak za 4:1.

Bio je ovo drugi međusobni susret ove dvije momčadi ove sezone i četvrto gostovanje Jastrebova u Zagrebu. Jedina pobjeda Medvjeda došla je upravo u Ledenoj dvorani, u njihovoj prvoj KHL sezoni, dok su još bod uzeli u Omsku. Svi ostali susreti otišli su na stranu momčadi Fjodora Kanarejkina.

Medveščak se trenutačno nalazi na 11. mjestu Zapadne konferencije sa 44 boda, 12 manje od osmog mjesta, posljednjeg koje vodi u doigravanje. Avangard drži drugo mjesto na Istoku.

Medveščaku sada slijede tri gostovanja - 6. prosinca igrat će protiv Jokerita, dva dana kasnije slijedi ogled u Rigi protiv Dinama, a 11. prosinca igrat će protiv Dinama iz Minska.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider