Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nesretni poraz

Medveščak ispustio pobjedu 14 sekundi prije kraja!

Hokejaši Medveščaka poraženi su u Ledenoj dvorani Doma sportova od Lokomotiva nakon produžetka 3:4 (2:0, 1:1, 0:2, 0:1) ubilježivši četvrti poraz u posljednjih šest domaćih utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medveščak je vodio 2:0 i 3:1, no gosti su uspjeli izjednačiti postigavši treći gol 14 sekundi prije kraja susreta. Pobjedu gostima donio je Jegor Jakovlev u prvoj minuti produžetka. Strijelci za goste bili su i Aleksej Vasilijev (36:15), Jevgeni Gračjov (48:17) te Jonas Holos (59:46). Golove za Medveščak zabili su Ville Leino (12:24, 38:33) i Bill Thomas (19:06).

Momčad iz Jaroslavlja je uoči utakmice bila na osmom mjestu Zapada, sa šest bodova više od Medveščaka, a nakon ove utakmice Lokomotiv ima devet bodova plusa.

Bila je to šesta uzastopna domaća utakmica Medvjeda i četvrti poraz. U tih šest susreta pobijedili su Atlant i Vitjaz, dok su izgubili od Dinamo Minska, Jokerita, Vitjaza i večeras od Lokomotova.

Medvjedima sada slijede tri gostovanja, protiv dva Dinama, u Minsku 29. studenog i u Moskvi 3. prosinca, te dva dana kasnije protiv Sočija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider