Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Okrenuli' Ruse

Medveščak prekinuo niz od četiri poraza zaredom

Medveščak je u Zagrebu pobijedio Soči sa 3:2 nakon kaznenih udaraca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 42. kola KHL lige hokejaši Medveščaka su u petak u Ledenoj dvorani Doma sportova nakon kaznenih udaraca pobijedili Soči sa 3-2 (0-0, 0-1, 2-1/ 1-0).

Soči je vodio sa 2-0 golovima Vladimira Maleviča (37:01) i Pjotra Sčastlivija (43:24), a izjednačenje Medveščaku donijeli su Edwin Hedberg (54:31) i Patrick Bjorkstrand (57:16). Pobjednik je odlučen nakon izvođenja kaznenih udaraca, a za slavlje "medvjeda" pogodio je Colby Genoway.

'Medvjedi' su ogled protiv kluba iz olimpijskog grada dočekali s nizom od četiri uzastopna poraza. Posljednju pobjedu Medveščak je ostvario krajem studenog na gostovanju kod Avtomobilista.

Bilo je to drugo gostovanje Sočija u 'brlogu', te ukupno treći susret 'Medvjeda' s momčadi sa Crnog mora. Iz prošlosezonske dvije utakmice svaka momčad je upisala po pobjedu na domaćem ledu.

Medveščak se trenutačno nalazi na 9. mjestu Zapadne konferencije sa 59 bodova, koliko ima i osmoplasirani Dinamo Minsk, koji ima dvije utakmice manje. Po osam najboljih iz obje konferencije ide u doigravanje.

Idući susret Medveščak će imati 14. prosinca na gostovanju kod finskog Jokerita, a potom slijede dvije domaće utakmice, 22. prosinca protiv Dinama iz Rige, a dva dana kasnije protiv istoimenog kluba iz Minska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider