Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
To se rijetko viđa

VIDEO Majstorija hokejaša Medveščaka obišla svijet

U četvrtoj utakmici sezone KHL-a Medveščak je nakon petog pokušaja izvođenja kaznenih udaraca briljantnim potezom Genowaya upisao pobjedu nad Metallurgom iz Novokuznjecka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć su navijači Ledene dvorane Doma sportova dobili poslasticu za kraj. I to doslovno. Nakon teške i čvrste utakmice u kojoj se Metallurg dvaput vraćao u rezultatsko izjednačenje, a Patrick Bjorkstrand dvaput upisao u strijelce, svjetla pozornice ukrao je Colby Genoway.

Fantastičan nastup s dvije asistencije okrunio je majstorijom kakvu se rijetko viđa. U raspucavanju, u četvrtom pokušaja Medvjeda, pustio je mašti na volju i iz repertoara izvukao potez koji će zauvijek ostati zapamćen među hokejaškim kibicima.

"Imao sam malo sreće na kraju. Šteta što smo prodali jedan bod, trebali smo ranije zaključiti utakmicu, no sretni smo s pobjedom. Što se kaznenog udarca tiče, njih naravno uvježbavamo nakon treninga. Igramo se s vratarima i svašta pokušavamo pa kad dođe pravo vrijeme uvijek postoje razne opcije. Nekada upale, a nekada ne. Ja sam imao sreće i pak je prošao", komentirao je Genoway svoj potez pri izvođenju kaznenog udarca.

Svoj idući susret, ujedno i zadnji u prvom domaćinskom nizu, zagrebački Medveščak sutra, u četvrtak, 03. rujna 2015. s Dinamom iz Rige s početkom u 19:30 u Ledenoj dvorani.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, internet prodajom na www.ticketshop.hr ten a blagajni Doma sportova koja će na dan utakmice biti otvorena od 18:00 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider