Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije jedini Hrvat

Marko Kopljar postao meta najtrofejnijeg europskog kluba!

Hrvatski rukometni reprezentativac Marko Kopljar (29) mogao bi postati novi igrač Barcelone, najtrofejnijeg europskog kluba, jer je riječ o igraču najviše razine, rekao je izvor iz katalonskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Desnom vanjskom PSG-a na kraju sezone istječe ugovor te bi mogao biti prvi hrvatski rukometaš u Barceloninom dresu u posljednjih šest godina.

"Dok ne završi sezona ne možemo potvrditi da li je dogovor s njim postignut ili ne. U svakom slučaju Kopljar je igrač najviše razine kakve Barcelona uvijek traži", rekao je u telefonskom razgovoru izvor iz Barcelone koji je napomenuo da se igrači često služe Barceloninim imenom kako bi popravili pregovaračku poziciju sa svojim sadašnjim klubovima te dodao "Kopljar se dokazao igrajući za Hrvatsku i PSG".

Marko Kopljar, visok 2,10 metara, u pariški klub je došao 2012. iz Zagreba nakon što je iste godine na Europskom prvenstvu u Srbiji uvršten u najbolju sedmorku prvenstva.

No, Kopljar nije jedini Hrvat potencijalno zanimljiv prvaku Španjolske.

"Hrvatski igrači su nam uvijek zanimljivi jer su među najboljima na svijetu. Jednim okom smo stalno u Hrvatskoj", kaže osoba iz Barcelone.

Barcelona je posljednje četiri godine španjolski prvak, a ove sezone je blizu obrane naslova. Katalonska momčad želi osvojiti i Ligu prvaka, nakon što je lani ispala u polufinalu od njemačkog Flensburga.

Posljednji hrvatski rukometaš u Barceloni bio je vratar Venio Losert koji je branio tri sezone do 2009. godine. Prije njega su ondje bili Davor Dominiković i Patrik Ćavar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider