Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Klub negirao glasine

Ljubitelji hokeja na ledu osmijeh na lice: KHL i iduće sezone u Zagrebu!

Hrvatski predstavnik u Kontinentalnoj hokejskoj ligi (KHL) Medveščak službeno je reagirao na napise ruske informativne agencije ITAR-TASS o tome kako zagrebačke klub izlazi iz KHL-a u sezoni 2015/16...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nama je u Medveščaku vrlo teško odgovarati na glasine koje dolaze iz neimenovanih 'izvora' bliskih Kontinentalnoj hokejskoj ligi i tijelima lige. Međutim, budući ovakve i slične objave, bez obzira što u njima nisu navodeni izvori informacija niti sugovornici, niti one sadrže službene izjave našeg kluba, potiču veliki broj upita od strane domaćih i međunarodnih medija, partnera i navijača, dužni smo reagirati.

Kao što smo naglasili već nekoliko puta do sada, što smo također naglasili i novinarima agencije ITAR-TASS u današnjoj izravnoj komunikaciji, partnerski ugovori koje Medveščak ima sa svojim domaćim i međunarodnim sponzorima, uključujući i one ruske, potpisani su na period od tri sezone te uključuju sezonu KHL prvenstva 2015/16.

KHL Medveščak Zagreb svoj sezonski budžet za sudjelovanje u KHL prvenstvu od početka ostvaruje neovisno, točnije na osnovu potpisanih sponzorskih ugovora s domaćim i međunarodnim partnerima, uključujući i one iz Rusije. Slijedom navadenoga te na osnovu važećih sponzorskih ugovora planiramo nastaviti naš nastup u KHL prvenstvu i u sezoni 2015/16.

U svim službenim komunikacijama s Ligom do ovoga trenutka u niti jednom trenutku nije dovedeno u pitanje sudjelovanje Medveščaka u KHL prvenstvu iduće sezone. Predstavnici našeg kluba u svakodnevnom su kontaktu s predstavnicima i službenicima lige, kao i kolegama iz drugih KHL klubova. Naši odjeli marketinga i poslovanja već su započeli s pripremama iduće sezone 2015/16., koju planiramo nastaviti u KHL prvenstvu slijedom sponzorskih ugovora potpisanih s našim međunarodnim - ruskim i domaćim sponzorima.

U ovome trenutku koncentrirani smo na organizaciju obaveza vezanih uz tekuću KHL sezonu i što uspješniji završetak iste.

Naša juniorska momčad i ove sezone uspješno nastupa u regionalnom EBYSL prvenstvu u sklopu EBEL-a, a plan nam je i iduće sezone s juniorskom momčadi nastupati u istom prvenstvu s ciljem razvoja i profesionalizacije mladih domaćih igrača", objavio je Medveščak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider