Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ima veliki motiv

Ljubav čini čuda: Vraća se sportu puno prije svih očekivanja

Američka skijašica Lindsey Vonn (28) vratit će se na stazu i prije od očekivanog nakon teške ozljede na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu u veljači.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjećamo, četverostruka pobjednica Svjetskog kupa je nastradala već prvog dana prvenstva. Prilikom pada u super G-u zadobila je puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u koljenu, te prijelom kosti u predjelu potkoljenice.

>> Ovako su izgledale noge lijepe Lindsey: 'Plakala si, a sad ćeš opet zasjati'

Operativni je zahvat 10. veljače obavio liječnik američke skijaške ekipe, dr. William Sterett, koji je prvotno predvidio oporavak tek nakon devet mjeseci.

"Nadam se ću opet skijati u rujnu, najkasnije listopadu. Olimpijske igre u Sočiju su mi motivacija. Nadam se da ću moći braniti svoju titulu", rekla je aktualna pobjednica u spustu u Svjetskom kupu, koja je otkrila da joj u oporavku jako pomaže njen dečko, prvi golfer svijeta Tiger Woods.

"Važno mi je da imam nekoga s kime mogu razgovarat o takvim stvarima. On mi je jako pomogao", zaključila je sjajna američka skijašica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider