Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vraća se

Ovako su izgledale noge lijepe Lindsey: 'Plakala si, a sad ćeš opet zasjati'

Sjajna američka skijašica Lindsey Vonn (28) napravila je prvi korak ka oporavku od teške ozljede desnog koljena zadobivene na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu...

Naime, Vonn je putem Facebooka objavila fotografiju na kojoj se vidi kako samostalno stoji na nogama.

"Sjajan dan. Sada mi je potrebna samo štaka", napisala je Vonn.

>> Woodsova bivša: 'Vonn je mišićavija i ima veću glavu od njega'

Podsjećamo, četverostruka pobjednica Svjetskog kupa je nastradala već prvog dana prvenstva. Prilikom pada u super G-u zadobila je puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u koljenu, te prijelom kosti u predjelu potkoljenice. Operativni je zahvat 10. veljače obavio liječnik američke skijaške ekipe, dr. William Sterett.

Ozljeda je mogla ugroziti njen nastup na Olimpijskim igrama u Sočiju 2014., pa čak i nastavak karijere, ali čini se da će se Amerikanka, nastavi li istim tempom, uspjeti oporaviti u potpunosti i na vrijeme.

''Imaš sreće. Plakala si, ali sada ćeš opet zasjati i to ti želim od sveg srca'', poželila je američkoj skijašici brz oporavak njemačka skijašica Maria Höfl-Riesch.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider