Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tako to rade Ameri

Lindsey Vonn šokirana: S crvenog tepiha morala u toalet

Sjajna američka skijašica Lindsey Vonn (28) doživjela je neugodnu situaciju u ponedjeljak navečer tijekom svečanosti dodjele modnih nagrada u New Yorku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

New York Post piše kako je Lindsey Vonn bila u njujorškom Lincoln Centeru odjevena u svečanu haljinu, kada je dobila telefonski poziv Američke anditopinške agencije (USADA) u kojem je obavještena da mora dati uzorak urina isti tren.

Navodi se kako je četverostruka uzastopna pobjednica Svjetskog skijaškog kupa otpraćena u toalet i kako je ondje pod nadzorom obavila što su od nje tražili.

USADA ima pravo u bilo koje doba i bez najave testirati sportaše na doping, a za Vonn je samo prošle godine testirana čak u pet navrata. Primjerice, američka gimnastičarka Aly Raisman testirana je tijekom posljednjeg tjedna šoa "Ples sa zvijezdama".

Analiza uzorka slavne skijašice obavljena je na licu mjesta i bila je negativna, a djelatnici USADA-e su joj nakon svega poručili da se "dobro zabavi".(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider