Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
CSKA 'nastradao'

Ledena bajka tek je počela: Svijet bruji o pobjedi Medveščaka

Senzacionalna pobjeda Medveščaka na premijeri u KHL-u imala je veliki odjek u svijetu sporta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Medveščaka, posebno oni koji su ovog ljeta stigli u Zagreb, bili su oduševljeni atmosferom u Ledenoj dvorani, a brojni hokejaški stručnjaci otišli su toliko daleko da su trijumf Medvjeda proglasili jednim od najvećih u povijesti europskoh hokeja.

>> KHL bajka Medveščaka: U Ledenoj ponižen bogati CSKA!

Ruse je, naravno, puno više od rezultata oduševio ambijent. Službena stranica apostrofirala je navijače Medveščaka: "Nevjerojatno su glasni, od jutra ih možete vidjeti po gradu u dresovima. AHL momčad Medveščaka bila je iznenađujuće moćna."

Ruski Sovsport ostao je ugodno iznenađen snagom Medvjeda: "Medveščak je sve samo ne slaba momčad i lagan protivnik", pišu Rusi, dok je Međunarodna hokejaška federacija također spomenula trijumf Medveščaka, nazvavši ga "velikim startom u KHL-u".

Zanimljiva je bila i opservacija Ilje Kočevrina, potpredsjednika KHL-a: "Ruskim ekipama Medveščak može poslužiti kao dobra vježba za Zimske olimpijske igre. Možda već ove sezone uđu u doigravanje."

Ledena bajka tek je počela, a nakon sedmice najtrofejnijem ruskom klubu pred Medveščakom je novi izazov - susret s latvijskim Dinamom iz Rige, koji počinje u nedjelju u 19:30.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider