Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U subotu s Celjem

Kreće Liga prvaka: Zagrebu u Arenu stižu stare slovenske mušterije

RK Croatia osiguranje Zagreb u subotu igra svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagreb će u prvom kolu skupine A ugostiti Celje, a utakmica u Areni igra se s početkom u 18:00. Susret je to starih znanaca, a možemo se samo nadati da će završiti kao i svi oni sudari koncem 90-ih, kada je Zagreb, tada kao Badel 1862, redovito završavao kao pobjednik.

Zagrebaši su, osim sa Slovencima, u skupini još s mađarskim Veszpremom, njemačkim Lowenom, ukrajinskim Motor Zaporožjem te ruskom Nevom iz St. Petersburga. Nakon što lani nisu uspjeli, ove godine silno žele završiti barem na četvrtom mjestu i proći skupinu...

"Sad smo godinu stariji, godinu iskusniji, i nadam se da se možemo upustiti u borbu za četvrtfinale", nada se kapetan Zlatko Horvat:

"Vjerujem da ćemo ipak na terenu pokazati da smo malo kvalitetniji od njih. Očekujem i ove sezone veliki broj navijača na tribinama, bez obzira što smo lani kiksali i ispali u skupini. Nestrpljenje je ogromno jer smo se pripremali praktički dva mjeseca."

Čvrsta karika u sastavu Borisa Dvoršeka trebao bi biti vratar Filip Ivić: "Atmosfera je super, cijeli protekli tjedan se pripremamo za našu najvažniju utakmicu. Mislim da smo dobro odradili pripreme, Celje smo dosta gledali, susreti s Nexeom i Borcem su nam poslužili kao priprema za Slovence.

Što se tiče osobnih ciljeva, svake godine želim ljestvicu podizati sve više i više. Stevanović i ja smo u tandemu, dobro radimo i mislim da ne bi trebalo biti problema", zaključio je Ivić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider