Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nezadovoljni Ivica

Kostelić 'poludio' nakon utrke: Ovo nema veze, nitko se ne obazire na degradiranje sporta

Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto u nedjelju u slalomu Svjetskog kupa u Kitzbühelu, a onda je poslao kritiku čelnim ljudima skijaškog sporta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kostelić je zauzeo 29. poziciju u prvoj vožnji, da bi na kraju završio na 18. mjestu. U drugoj vožnji Kostelić je imao četvrto vrijeme. No, nakon utrke Kostelić je bio nezadovoljan srozavanjem spomenute discipline u Svjetskom kupu.

''Nakon ukidanja klasične kombinacije 2013., ovog vikenda smo svjedočili daljnjem sportskom obezvrijeđivanju legendarnih utrka u Kitzbühelu: spust od 58 sekundi i dva slalomska laufa (kombinacijski i 2. vožnja specijalnog slaloma ) u kojima nije ispao praktično nijedan natjecatelj, a takozvani superveleslalom nije imao baš nikakve veze sa svojim imenom i formatom nego je bio samo opasniji spust u kojem je teško nastradao jedan natjecatelj. I dok se u kontradikciji nevjerojatnih razmjera raspisuju ankete kontra zahtjevih slalomskih postava, nitko se ne obazire na degradiranje skijaškog sporta koje nam se svakoga dana sve vise odvija pred očima'', poručio je Kostelić na svom Facebook profilu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider