Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kreće nokaut faza

Kopljar nabrojio glavne vrline Brazila: Evo što najviše prijeti Kaubojima

Hrvatska rukometna reprezentacija s početkom u 19:00 igra u osmini finala Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je s pet pobjeda u pet utakmica osvojila prvo mjesto u skupini B i za protivnika je dobila Brazil, četvrtu reprezentaciju iz skupine A.

Francuzi teškom mukom srušili Šveđane: Zna se tko ide na Hrvatsku u četvrtfinalu!

"Ciljali smo prije početka prvenstva na maksimalni broj bodova, da si koliko-toliko olakšamo daljnji put. Sve u svemu, možemo biti jako zadovoljni, sve smo utakmice odigrali jako dobro, mislim da smo se čak dizali iz utakmice u utakmicu, da je i obrana izgledala bolje i napad i protok lopte", izjavio je Marko Kopljar.

Prvi izbor na desnom vanjskom u našoj reprezentaciji danas će imati znatno veću minutažu nego u utakmicama protiv Irana i BiH, kada je izbornik Goluža odmarao najjače snage i dao veću minutažu igračima iz drugog plana.

"Malo smo se odmorili i izmiješali sastave, mislim da je to dobro da svi igraju i da su u natjecateljskom tonusu. Protiv BiH smo odigrali odličnu utakmicu, uz odlično zalaganje u obrani."

Kopljar je upoznat s glavnim kvalitetama brazilske reprezentacije...

"Vidjeli smo protiv Slovenaca i Španjolaca da svaka lopta koja se izgubi je direktna kontra i u tome su najbolji na turniru. Nezgodan su protivnik, ne treba ih potcijeniti, igraju malo dublju obranu. Moramo ih limitirati na što manji broj golova iz kontri, imati što manje izgubljenih lopti. Što se tiče njihovog napada, on traje dugo i često traže pivota. Nemaju izrazitog šutera i mislim da to možemo riješiti našim blokom", za kraj će.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider