Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U 52. kolu KHL-a

Medveščak došao do vrijedne pobjede u Moskvi

Hokejaši Medveščaka u srijedu su u 52. kolu KHL-a u gostima pobijedili moskovski Spartak s 4-1 (1-0, 3-1, 0-0), te su im se tako osvetili za poraz na domaćem ledu od prije pet dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva trećina pripala je Medveščaku, a jedini pogodak zabio je Mike Glumac (2:14). Odmah na startu druge trećine Spartak je poravnao golom Lukaša Radila (20:19). No, 'medvjedi' ponovno vode u 24. minuti. U razmaku od 19 sekundi dva puta su zatresli mrežu protivnika, a strijelci su bili Toukka Mantyla (23:23) i Jesse Saarinen (23:42). Toukka Mantyla (28:21) još jednom pogađa mrežu i zagrebački klub uoči zadnje trećine ima vodstvo 4-1.

U posljednjoj trećini više nije bilo pogodaka i Medveščak je došao do vrijedne pobjede, koja ga ostavlja u igri za doigravanje.

Medveščak ima 71 bod, te zauzima deveto mjesto u Zapadnoj konferenciji s dva boda manje od osmog Slovana iz Bratislave, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. No, Slovan ima i dvije utakmice manje.

U sljedećoj utakmici, 16. siječnja, Medveščak dočekuje Dinamo iz Moskve. To će biti posljednja domaća utakmica 'medvjeda' u ligaškom dijelu sezone, a potom ih čeka još sedam gostovanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider