Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
finci prejaki

KHL: Medveščak izgubio domaći susret nakon više od mjesec dana

Medvjedi nisu uspjeli nastaviti pobjednički niz pred svojim navijačima

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 31. kola KHL lige hokejaši Medveščaka izgubili su u Ledenoj dvorani Doma sportova od finskog Jokerita 2-5 (1-2, 0-1, 1-2) upisavši prvi poraz u posljednjih šest domaćih susreta.

Posljednji poraz Medveščak je u 'brlogu' doživio početkom listopada od moskovskog CSKA (2-5). Nakon toga nanizao je pet domaćih pobjeda, sve do ogleda protiv Jokerita.

"Medvjedi" su loše otvorili utakmicu i nakon deset minuta gubili su 0-2. Goste je u vodstvo doveo Peter Regin u osmoj minuti, a tri minute kasnije Rasmus Rissanen je zabio za 2-0. Do konce prve trećine zagrebački sastav je uspio smanjiti, a pogodak je postigao Lukas Lessio.

Nažalost, Finci su na otvaranju druge dionice ponovo vratili prednost od dva gola nakon što je Marko Anttila zabio za 3-1. Kada je Tommi Huhtala u 41. minuti postigao pogodak za 4-1 bilo je jasno kako će Medveščak teško do bodova. Tračak nade donio je Thomas Larkin smanjivši u 43. minuti na 2-4, no sve dvoje oko pitanja pobjednika razriješio je Regin svojim drugim golom u posljednjoj minuti utakmice.

Medveščaku za dva dana slijedi domaća utakmica protiv Dinama iz Rige, a potom slijede tri gostovanja protiv Torpeda (22. studenog), Spartaka (24. studenog) i Sočija (26. studenog).

Medveščak je ostao na 13. mjestu Zapadne konferencije KHL lige sa 35 bodova, 11 manje od osme pozicije, posljednje koja vodi u doigravanje. Jokerit je sedmi sa 48 bodova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider