Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dvaput se vraćali, ali...

KHL liga: Medveščak se iz Omska vraća s bodom

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka poraženi su u sklopu ruske KHL lige nakon slabijeg izvođenja kaznenih udaraca na gostovanju kod Omska s 4:3.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medveščak se na teškom gostovanju vraćao u dva navrata, jednom iz dva gola minusa, no na kraju se mora zadovoljiti samo bodom. Omsk je poveo s 2:0 unutar minute i pol u prvoj trećini, a strijelci su bili Denis Kuljaš i Andrej Ivanov. Oba su gola postignuta s istim brojem igrača na ledu. S dva gola minusa Medvjedi su otišli na predah, no zaostatak su srezali nakon svega 51 sekunde igre u drugoj trećini. Strijelac je, pri izjednačenim snagama, bio Hugh Jessiman. Činilo se da će Medveščak i na drugi predah s minusom, no malo više od minute prije kraja Matt Murley pogađa s igračem više na ledu.

Posljednjih 20 minuta je bolje otvorio Omsk koji je poveo nakon manje od tri minute preko Aleksandra Perežogina. No, šest minuta kasnije Ryan Vesce postavlja konačnih 3:3 s kojima se ušlo u produžetak.

Pogodaka nije bilo, pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca. Sergej Širokov bio je jedini strijelac u raspucavanju, tako da su bodovi ostali u Rusiji.

Medvjedi su s bodom ostali sedmi, te za dva dana gostuju kod Barysa u Astani.

KHL liga, utorak:

Omsk – Medveščak 4:3, penali

Redoslijed: 1. Dinamo Moskva 94, 2. SKA 85, 3. Lev 77, 4. Donbass 76, 5. Dinamo Riga 75, 6. CSKA 74, 7. Medveščak 72, 8. Lokomotiv 66...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider