Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Budućnost je pred njima

Kauboji složni: Bilo je teško nakon Danske, ali ovo nije mala stvar!

Golužini izabranici uzdignute glave napuštaju Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj i najavljuju kako će ova generacija biti samo bolja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometaši sredili su Sloveniju za brončanu medalju. Bila je to utakmica u kojoj je neizvjesnosti bilo tek u prvom poluvremenu. Nastavak je pripao isključivo Kaubojima koji su ubacili u viši brzinu i Slovencima razbili snove o medalji.

>> Hrvati - rukometna velesila: Znate li koje dvije medalje nam nedostaju?

>> Kapetan Vori: Sumnjali su u nas, a Dule je novi vođa Kauboja!

''Bilo je teško dignuti se nakon onog poraza protiv Danske. Sigurno nije bilo lako, još smo ostali i bez Drage. Čestitao bih suigračima i stručnom stožeru na još jednoj velikoj medalji. Opet smo pokazali karakter, to nije mala stvar. Tri puta zaredom igrati za treće mjesto i triput za pobijediti je za skinuti kapu svima. Cijela momčad je odigrala fantastičan turnir. Nažalost, jedino protiv Danske nismo bili pravi. Nadam se da će iz natjecanja u natjecanje biti sve bolje'', izjavio je najbolji hrvatski igrač u Španjolskoj Domagoj Duvnjak.

''Danska je bila jednostavno bolja, zasluženo su nas dobili. Mislim da u finalu imaju velike šanse. Na kraju smo izgubili jednu utakmicu na prvenstvu. Treba uzeti u obzir da je bilo i dosta ozljeda igrača, još i bolest u zadnjim utakmicama. No, protiv Slovenije smo pokazali snagu, posebno u drugom poluvremenu. Najgore je izgubiti tu zadnju utakmicu i ići posran kući, tako da je ovo super osjećaj'', objasnio je Kopljar.

Sličnog mišljenja su i ostali igrači. Oni mlađi, kojima je ovo bio debi na velikom natjecanju, sigurno u budućnosti mogu ponuditi još puno toga.

''Nakon utakmice protiv Danske, gdje smo svi bili razočarani, moramo biti sretni ovim rezultatom. Slovenci su cijeli turnir igrali dobro, no mi smo čekali da proradi naša kontra. Uspjeli smo i na kraju možemo biti zadovoljni'', izjavio je Ninčević.

''Tko ne bi bio sretan. Totalno smo se ispraznili nakon Francuske, onda još taj susret s Danskom, tako da smo ponovno pokazali da smo pobjednici. Prava smo ekipa koja nije klonula nakon poraza u polufinalu'', zaključio je Luka Stepančić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider