Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svi u Arenu!

Kauboji se 'nabrijali' za povratak u Arenu: Mađarska mora pasti!

Gostovanja u Mađarskoj nikada nisu prolazila bez problema, a tako je bilo i sinoć.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo domaći su u paklenoj atmosferi slavili s dva gola razlike. Kauboji su pali u neizvjesnoj završnici, a najefikasniji igrači Golužine momčadi bili su Buntić i Horvat sa po četiri pogotka.

''Mislim da smo sami zakomplicirali, igrali smo katastrofa u napadu, mislim da to moramo popraviti. Obrana je bila OK , primili smo samo 20 golova u gostima, Mirko je stvarno ok branio, ali napad je bio koma i to moramo popraviti'', rekao je Drago Vuković o utakmici.

Dan nakon susreta na poraz se još jednom osvrnuo i izbornik Slavko Goluža.

''Očekivao sam jednu tešku utakmicu i jedan rat u takvoj teškoj atmosferi, jer oni nama samo na jedan takav način mogu parirati, ali moram isto tako reći da nisam očekivao tako grubu igru protivnika. To je jedni bio njihov recept protiv nas i moram reći da su u tome uspjeli.

Već u subotu u zagrebačkoj Areni Kauboji imaju priliku za revanš.

''Imamo priliku već sutra, jer i u busu smo rekli da jedva čekamo, da igramo u Areni i da im vratimo to volimo najviše da oni osjete naše navijače, tako da se koncentriramo na sutra i na pobjedu protiv njih'', poručio je Blaženko Lacković.

Inače, u Vespremu se ozlijedio Jakov Gojun pa izbornik Goluža na njega sutra navjerojatnije neće moći računati, no dodatne igrače neće zvati, jer kaže i na klupi ima dovoljno opcija. Kauboji se nadaju kako uz punu Arenu mogu do pobjede.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider