Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Burno slavili pobjedu

Karabatić i Onesta vjeruju u Hrvatsku i slave 'najveće pojačanje'

Francuski rukometaši imaju veliku priliku izboriti prvo mjesto u skupini II Europskog prvenstva u Danskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavili su Francuzi pobjedu protiv Hrvatske dugo nakon utakmice. Dok su naši davali izjave u mix zoni, iz svlačionice Francuza čula se pjesma. Nakon EP-a u Srbiji i SP-a u Španjolskoj, kada su ih Hrvati dva puta razbili, Francuzi su se vratili pobjedama protiv možda i najvećih rivala u generaciji.

Nije kraj, ali Golužu je nešto posebno zaboljelo...

EUROPSKO PRVENSTVO - VIJESTI I REZULTATI

Sada Francuska ima otvoren put prema prvom mjestu u skupini, što donosi izbjegavanje Danske u polufinalu. Nikola Karabatić opet je bio na nivou protiv Kauboja.

''Imamo nešto mlađu momčad. Slična situacija kada je Hrvatska ostala bez Metličića pa Balića. Pobjedu nam je donijela obrana i taktika'', rekao je Karabatić i poručio kako je uvjeren da će Hrvatska izboriti polufinale.

Slično misli i Claude Onesta. Smatra kako bi opet mogli sresti Hrvate do kraja prvenstva. No, Francuzima je priča dana povratak Thierryja Omeyera.

''Vratio se nakon tri mjeseca. Svaka mu čast'', rekao je Domagoj Duvnjak nakon deset obrana Omeyera u drugih 30 minuta.

''Šef se vratio'', jasan je bio Onesta. Omeyer je bio praktičkim izgubljen za Euro, ali su Francuzi u posljednji trenutak dobili najveće pojačanje, koje je proigralo baš u drugom poluvremenu protiv Hrvatske…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider