Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vori: Poraz je bolan

Nije kraj, ali Golužu je nešto posebno zaboljelo...

Hrvatska je otvorila drugi krug Europskog prvenstva u Danskoj porazom od Francuza, čime je ugrozila plasman u polufinale EP-a.

Francuska je bila bolja od Hrvatske 27:25 i tako stigla na prag polufinala, ali i izbjegavanja Danske u bitci za finale.

''Odlučio je kraj prvog poluvremena, kada smo s igračem više primili dva pogotka, pa umjesto da poluvrijeme dobijemo s tri-četiri razlike, mi smo ga izgubili'', kazao je nakon poraza od Francuske (25-27) izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža.

Karabatić i Onesta vjeruju u Hrvatsku i slave 'najveće pojačanje'

EUROPSKO PRVENSTVO - VIJESTI I REZULTATI

"Ništa još nije gotovo, sve je još uvijek u našim rukama. Zabolio me kraj prvog poluvremena i ta situacija s našim igračem više, stvarno smo trebali našu dobru igru okruniti s barem tri-četiri razlike. Oni su previše iskusni da to ne bi iskoristili. U drugom dijelu nismo imali dobar izbor u napadu, sa slabim protokom lopte i nedostatkom discipline u igri nismo mogli izbježi poraz. Promašili smo previše prilika, razbranili smo Omeyera, a i nekoliko odbijenih lopti je završilo kod Francuza u trenucima kada smo se vraćali u igru", rekao je Goluža te dodao kako je ranije iz igre trebao izvaditi Domagoj Duvnjaka.

Ni dvije pobjede Hrvatskoj ne garantiraju polufinale

Francuska pobijedila Hrvatsku u čudnoj utakmici

Kapetan reprezentacije Igor Vori utakmicu je završio s jednim postignutim pogotkom.

"Poraz je težak i bolan, ali ga moramo zaboraviti. Drugo poluvrijeme je bilo jako loše, imali smo puno tehničkih pogrešaka, sve odbijene su bile njihove. Nisu oni bili puno bolji od nas, imamo još dosta rezervi u napadu, ali ne smijemo protiv Rusa i Poljaka igrati kao večeras u drugom dijelu. Večeras smo igrali 30, a ne 60 minuta", kazao je Vori.

U susretu 2. kola Hrvatsku u utorak (15.45) očekuje ogled protiv Rusije, a dan kasnije i susret protiv Poljske. Dvije najbolje reprezentacije iz skupine izborit će plasman u polufinale. (Hina)

Hoće li Hrvatska izboriti polufinale rukometnog EP-a?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider