Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pred više od tisuću Dubrovčana

Jug pobijedio Zvezdu u derbiju petog kola Triglav regionalne lige

Derbi utakmica petog kola Triglav regionalne vaterpolo lige pružila je nesvakidašnji sportski dvoboj u kojem je dubrovački Jug Croatia osiguranje, pred više od tisuću Dubrovčana, porazio momčad Crvene zvezde rezultatom 12:7...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Respektirali smo Crvenu zvezdu i tako smo i odigrali. Nama predstoji razdoblje od dva tjedna treniranja, potom od 29. studenoga i utakmice 1. kola LEN Lige prvaka u Berlinu protiv Spandaua, s kojom kreće serija utakmica koja neće stati sve do kraja sezone!'', izjavio je trener Juga Miho Bobić.

Druga četvrtina donijela je Jugu prednost koja se za Beograđane na kraju pokazala nedostižnom. Vaterpolisti dubrovačke momčadi priželjkivali su pravoga suparnika kako bi napokon vidjeli u kakvoj su formi i Crvena zvezda im je bila protivnik po mjeri.

''Bila je to dobra utakmica u kojoj je Jug opravdao ulogu favorita. Mi smo se borili koliko smo mogli, ali ne mogu biti zadovoljan s prve dvije četvrtine. Jug nas je presingom izbacio iz igre i reagirali smo nerezonski, a oni bježali u kontru. Poslije sam dozvolio svim igračima da igraju u Dubrovniku jer su radom zaslužili igrati na ovom bazenu i pred ovom publikom'', izjavio je trener Zvezde Dejan Savić.

U petom su kolu uspješni bili i Primorje EB, Mladost, Medveščak i Mornar Brodospas, dok su poraz upisali OVK Pošk i splitski Jadran.

U 5. kolu postignuti su sljedeći rezultati:

Grupa A:

Budva -Primorje EB 3:15
Radnički Kon Tiki-AVK Branik 19:4
OVK POŠK -Mladost 8:10
Partizan -Jadran ST 18:4

Grupa B :

Jug CO -Crvena zvezda 12:7
Medveščak - Primorac 10:9
Mornar BS -Vojvodina 13:7
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider