Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hoće li se vratiti?

Ozljeda Ivana Balića uzbunila trenera: 'To je veliki hendikep'

Ivano Balić zaradio je rupturu mišića u domaćem porazu Wetzlara protiv Mindena 26-23 i bit će van parketa četiri tjedna. Trener Wetzlara Kai Wandschneider priznaje kako je to ogroman hendikep...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je u poznim igračkim godinama i nije na onoj vrhunskoj razini kao na vrhuncu karijere, Ivano Balić je i ove sezone bio jedan od ključnih igrača Wetzlara. U susretu protiv Mindena zaradio je ozljedu mišića, pauzirat će oko četiri tjedna što je za njegovu momčad veliki hendikep.

Trener Wetzlara Kai Wandschneider bio je vrlo ljut nakon domaćeg poraza od Perkovčevog Mindena s 26-23, a raspoloženje mu je dodatno pokvarila ozljeda hrvatskog igrača.

''Balića smo izgubili najvjerojatnije na nekih četiri tjedna i u nastavku sezone bit ćemo jako hendikepirani. S njegovom ozljedom izgubili smo kvalitetnog igrača i u obrani i u napadu i nadam se da će se ostali igrači podići.''

Wetzlar je šesti klub u karijeri Ivana Balića. Počeo je u Splitu, a igrao još za Metković, Portland San Antonio, Zagreb i Atletico Madrid.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider