Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zašto kasnije?

Ivica i Natko ciljaju na medalju: Kostelić poslao tajnovitu poruku

Dvije glavne hrvatske uzdanice u Sočiju bit će Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim.

Ivica Kostelić nastupit će u četiri discipline, a neće voziti jedino spust...

"Mislim da je što se mene tiče više-manje sve već rečeno. Kratko sam se odmorio nekoliko dana u Novom Vinodolskom, trenirao sam kondiciju. Bio sam na Sljemenu na skijaškom treningu. Moje zdravlje je zasad dobro, Olimpijske igre su posebno motivirajuće za mene i motiviran sam za postizanje onoga što želim. Osjećam se bolje nakon ove pauze", poručio je Ivica Kostelić uoči leta za Rusiju.

Hrvatski olimpijci otputovali u Soči, a prije toga ih kaznila policija

Na upit što bi bio dobar rezultat, kazao je: "Na Olimpijskim igrama su to uglavnom medalje, bodova nema pa se medalje broje. I drugi rezultati su dobri, u disciplinama u kojima ne mogu do medalje bit ću zadovoljan i s drugim medaljama. Moj cilj je medalja, po mogućnosti zlatna."

"Olimpijske igre su posebno natjecanje, tu stvari malo drugačije stoje. Kvote su manje, ljudi su drugačije nastrojeni i to je jedno specifično natjecanje. Što se tiče mojih rezultata iz ove sezone, postoji nekoliko razloga zašto nisu tako dobri, ali o tome ćemo kasnije", rekao je Kostelić.

Natko Zrnčić-Dim u Soči je otišao osokoljen odličnim nastupom u superkombinaciji u Wengenu...

"Taj rezultat mi je pružio puno samopouzdanja i motivacije. Nadam se da ću neopterećeno voziti u Sočiju i ostvariti svoj najbolji rezultat. Bilo bi dobro mjesto među 10 u nekoj od disciplina, a potajno sanjam i o medalji. Ako se to ne dogodi, neće biti nikakav problem jer je konkurencija zbilja velika", izjavio je Natko.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider