Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
četvrti put

Povratak rukometne legende: Nakon sedam godina ponovno u Zagrebu

Igor Vori odlučio je napustiti francuski PSG i po četvrti se put vratiti u redove Zagrebaša...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba završili su sezonu. Osvojili su kup i prvenstvo Hrvatske, treće mjesto u SEHA Gazprom ligi, igrali su u četvrtfinalu Lige prvaka.

Već se zna i momčad za sljedeću sezonu. Umjesto Filipa Ivića, koji odlazi u Kielce, na vratima će uz Stevanovića biti Slovenac Matjaž Skok koji dolazi iz njemačkog Lübbeckea koji je ispao u drugu ligu.

Na mjestu kružnog napadača u klub se vraća Igor Vori, a uz njega će na crti biti Leon Šušnja i Tin Kontrec, dok će Stanko Sabljić morati potražiti novi klub.

Umjesto Luke Stepančića koji odlazi u PSG, a uz Luku Šebetića na mjestu desnog vanjskog pucača dolazi Slovenac David Miklavčić.

Na lijevom krilu odlazi Lovro Mihić (Wisla) i Antonio Kovačević, a uz Lovru Šprema i Dobrivoja Markovića dolazi još jedan Slovenac - Darko Cingesar. Sandro Obranović odlazi na jednogodišnju posudbu u mađarski Pick Szeged.

Igor Vori se među zagrebaše vraća nakon sedam godina, a ovo će mu biti četvrti dolazak u redove hrvatskog prvaka.

Karijeru je počeo u najtrofejnijem hrvatskom klubu 1997. godine u koji se nakon Italije (Prato, Conversano) vratio 2003. i postao među najboljim pivotima na svijetu. Iz Zagreba 2005. je otišao u Barcelonu, a vratio se 2007. i ostao dvije godine. Nakon toga odlazi u HSV s kojim osvaja Ligu prvaka, te 2013. odlazi u PSG iz kojeg se ponovno vraća kući.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider