Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sretno Barakude

Hrvatski vaterpolisti uspješno najavili Svjetsko prvenstvo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je u srijedu navečer reprezentaciju Rumunjske u Zagrebu s 14-4 (3-1, 3-0, 5-2, 3-1). Pobjeda je odlična uvertira za Svjetsko prvenstvo koje u Barceloni počinje u petak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to prva utakmica naše reprezentacije na otvorenom bazenu Mladosti otkako je na njemu osvojila Europsko prvenstvo 2010. godine, a brojni gledatelji pokazatelj su kako je Zagreb željan reprezentativnih utakmica. Najefikasniji igrači u našim su redovima bili Petar Muslim i Nikša Dobud s po tri pogotka.

''Sretan sam što smo ovom pobjedom razveselili gledatelje koji su nas došli bodriti i pozdraviti. Podrška navijača nam je iznimno bitna i osluškujemo sve njihove poruke. U Barcelonu putujemo puni želje i s velikim motivom za što boljim rezultatom. Zahvaljujem svima na podršci i pozivam ih da nas bodre i na Svjetskom prvenstvu'', izjavio je Muslim.

Za Hrvatsku će na FINA Svjetskom prvenstvu igrati:

Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider