Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ipak se rukovali

Hrvatski izbornik ispričao se njemačkom nakon nesportskog poteza

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija poražena je u četvrtfinalu Europskog prvenstva koje se u zajedničkoj organizaciji odigrava u Njemačkoj i Švicarskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upravo su domaće odbojkašice Njemačke bile bolje s 3-0 u setovima, a kraj je susreta obilježio incident našeg izbornika Igora Lavrinova.

>> Odbojkašice bez polufinala Eura: Njemice ipak prejake

Giovanni Guidetti, talijanski trener na njemačkoj klupi, došao je sportski čestitati našem izborniku, na što je ovaj odmahnuo rukom, a potom se krenuo "unositi" u lice Guidettijevom pomoćniku, koristeći pritom neprimjereni rječnik.

''Bio je ljut na suce. Dao sam mu ruku, no on ju je odbio. Znam da govori talijanski pa sam mu uputio nekoliko neprimjerenih riječi koje ne želim ponavljati. Ponašao se kao da je izgubio s 18-16 u petom setu, a ne čistih 3-0'', ispričao je Guidetti za njemački Bild.

Hrvatski se izbornik na konferenciji za novinare nakon susreta ispričao zbog svog postupka.

''To je bilo neprofesionalno od mene. Ispričavam se Guidettiju i svima koje sam osramotio. Kasnije smo se rukovali'', ispričao je Lovrinov.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider