Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kauboji čekaju suparnike

Hrvatska u prvoj jakosnoj skupini ždrijeba kvalifikacija za Euro 2016.

11. travnja od 11:30 sati u Varšavi će biti održan ždrijeb skupina kvalifikacija Europskog prvenstva rukometaša koje se održava 2016. godine. Hrvatska je uoči ždrijeba smještena u prvu jakosnu skupinu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

28 reprezentacija smješteno je u četiri jakosne skupine i tvorit će sedam skupina s po četiri reprezentacije u svakoj. Iz svake skupine po dvije najbolje reprezentacije proći će na završnicu gdje će im se pridružiti i domaćin Poljska i najbolja trećeplasirana reprezentacija.

Prvi kvalifikacijski dvoboji odigrat će se krajem listopada ove godine.

Hrvatska je u ždrijebu smještena u prvu jakosnu skupinu što znači da neće moći igrati protiv Danske, Španjolske, Francuske, Srbije, Mađarske i Slovenije.

U drugoj jakosnoj skupini nalaze se Island, Njemačka, Makedonija, Rusija, Švedska, Bjelorusija i Norveška, u trećoj jakosnoj skupini su Austrija, Češka, Crna Gora, Slovačka, Litva, Portugal i Nizozemska, a u posljednjoj četvrtoj BiH, Izrael, Latvija, Švicarska, Ukrajina, Turska i Finska. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider