Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ivica Kostelić pohvalio sve

'Grangea sam natjerao da bude najbolji, a Šamšal je napravio čudo'

Naš najbolji skijaš sretan zbog osvojenog drugog mjesta izjavio je kako je prekrasan osjećaj biti dobar kod kuće, skijati tako dobro pod velikim pritiskom najvećega fan-kluba na svijetu. Ivica je konstatitao da je najboljeg slalomaša svijeta natjerao da skija kao najbolji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Bio sam jako nervozan u drugoj vožnji i imao sam zapravo i sreću, jer sam puno riskirao. Grangea je teško pobijediti, ali mi je drago što sam mu tako blizu. On je najbolji slalomaš svijeta, a ja sam ga u Zagrebu natjerao i da skija kao najbolji. Sljeme je moje brdo i uvijek imam osjećaj da svi gledatelji navijaju svim srcem za mene. No, ti gledatelji su i vrlo kulturna publika, koja navija ama baš za svakoga skijaša', hvalio je Ivica i svog protivnika i domaće navijače.

Sljeme je moje brdo i uvijek imam osjećaj da svi gledatelji navijaju svim srcem za mene

>> Kralj Sljemena: Nervirali su me Ivičini navijači

>>
FOTO: Ivici izmakla pobjeda za svega pet stotinki!

>> Sljeme: Pet medicinskih intervencija za skijaše i gledatelje

'Ozlijeđeno rame mi danas nije stvaralo nikakve teškoće i nadam se da će tako ostati, jer je siječanj odlučujući mjesec u Svjetskom kupu. Ovo drugo mjesto je zapravo odličan početak,' kazao je Ivica koji je bio sretan zbog izvanredne vožnje Dalibora Šamšala, koji je na Sljemenu osvojio prve bodove u karijeri.

'Šamšal je napravio čudo i zapravo sam se više radovao njegovu 11. mjestu u prvoj vožnji, nego li svojem drugom mjestu. S Daliborom treniram 90 posto vremena i mislim da smo jedan drugome u treningu jako pomogli. Uostalom, i Janica je rekla da Dalibor skija kao mali Ivica', rekao je na kraju Kostelić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider