Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uvjerljivi Predatorsi

Gostujuće pobjede Detroita i Nashvillea

Hokejaši Detroit Red Wingsa i Nashville Predatorsa ostvarili su gostujuće pobjede u jedina dva sinoćnja ogleda u NHL ligi - Detroit je u Washingtonu pobijedio Capitalse 4:2, dok je Nashville u Edmontonu porazio Oilerse 4:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Washington je protiv Detroita sve do 44 minute vodio 2:1, no Red Wing su potom zabili tri gola i okrenuli rezultat. Najbolji igrač gostujućeg sastava bio je Justin Abdelkader koji je zabio dva gola i upisao asistenciju. Strijelci za Detroit bili su i Gustav Nyquist, te Pavel Dacjuk. Za Capitalse su zabili Evgeni Kuznjecov i Troy Brouwer.

"Pokazali smo pobjednički karakter. Nije bilo lako okrenuti rezultat, no uspjeli smo", kazao je Jimmy Howard koji je na vratima Detroita sakupio 25 obrana.

Nashville je bio još uvjerljiviji na ledu Rexall Placea stigavši do šeste pobjede ove sezone i vodeće pozicije u diviziji Central na Zapadu.

Nakon prve trećine bez golova, Predatorsi su u drugoj dionici zabili dva gola, a potom u prvoj minuti posljednje dionice i treći gol, a potom rutinirano priveli susret kraju. Edmonton je sredinom posljednje trećine smanjio na 1:3, no gosti su odmah uzvratili četvrtim golom. Strijelci za Nashville bili su Craig Smith (2), Taylor Beck i Shea Weber, dok je za domaćine zabio Taylor Hall.

"Odigrali smo odlično, natjerali smo Edmonton na niz pogrešaka. Bili smo brži i agresivniji", kazao je dvostruki strijelac Smith.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider