Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bit će 28 imena...

Goluža taji popis, ali otkrio je kad Kauboji kreću u lov na europsko zlato

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se pred početkom priprema za Europsko prvenstvo u Danskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kauboji u akciju kreću 26. prosinca, a imat će dva ciklusa (26.-30.12. i 02.-10.01.2014.).

"Ovaj zadnji dio priprema ćemo odraditi u Istri, a tada će nam se priključiti i svi igrači iz Bundeslige", istaknuo je na press konferenciji izbornik Slavko Goluža:

Zbog potencijalnih ozljeda Goluža će još pričekati s objavom popisa. Zna se samo da će na preliminarnoj listi biti 28 igrača...

"Nije da nešto tajim, niti je nekakva novost da ja popis objavljujem u zadnji tren. Mi izbornici odugovlačimo s tom odlukom, a mogu kazati da će ići samo zdravi i spremni jer najgore je imati napola zdravog igrača. Ne želimo da se ponovi situacija s prošlog prvenstva", naglasio je Goluža.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola iznio je očekivanja HRS-a od smotre u Danskoj: "Znamo domet ove reprezentacije, imamo svoja očekivanja, ali da bi se ostvarila, treba imati i nešto sreće. U Španjolskoj smo mislili da možemo do kraja, ali ne možete ako imate ozlijeđenih šest-sedam igrača, od kojih jedan završi na operaciji", kazao je Šola, ponosno dodavši:

"Jedina smo reprezentacija koja je na protekla tri natjecanja bila među osvajačima medalja. Nitko osim nas to nije napravio."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider