Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bit će promjena, ali...

Fenomenalna vijest za sve navijače Medveščaka!

Vodstvo Medveščaka već je krenulo u slaganje momčadi za iduću sezonu, a ostat će cijela okosnica momčadi - trener Marty Raymond, vratar Robert Kristan i kapetan Alan Letang.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na današnjoj press konferenciji zagrebačkih Medvjeda objavljena je sjajna vijest. Ostaje i trener koji je preporodio momčad ove sezone, ali i heroji navijača – vratar Robert Kristan i kapetan Alan Letang.

''Vraćam se ovdje osvojiti naslov. Mislim da smo spremni na to'', rekao je Raymond te najavio promjene u momčadi, ali nije želio ništa konkretnije otkriti.

No, otkrio je da će promjena biti ne samo u igračkom kadru. ''Sljedeće sezone želim imati u stožeru cijelo vrijeme trenera vratara, psihologa, te nutricionista. Prehrana sportaša je jako bitna stvar, ne želim više vidjeti scenu s početka sezone, kada nakon priprema u planinama nekolicina igrača ulazi u autobus sa hamburgerom, coca-colom i čipsom u rukama'', poručio je Raymond.

I kapetan Alan Letang blizu je ostanka u Medveščaku. ''Želim ovdje završiti karijeri i osvojiti naslov prvaka. No, o mom ostanku odlučuje trener i vodstvo kluba'', dodao je Letang.

Robert Kristan proteklih je nekoliko dan proveo u Ljubljani sa suprugom Sonjom i nedavno rođenom kćerkom Kim.

''U ovo kratko vrijeme provedeno s Kim tek sam jednom uspio izmijeniti pelenu, no uskoro ću se usavršiti, haha rekao je Kristan i naglasio:

''U Zagrebu se osjećam sjajno, naravno da želim ostati i narednu sezonu.'' (I.Š./Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati