Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Stanić poput šerifa

Odbjegli golman otkrio: Veliki kaos u reprezentaciji Srbije!

Polako isplivavaju detalji neobičnog skandala na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentaciju Srbije uoči odlučujuće utakmice na Europskom prvenstvu napustio je vratar Slaviša Đukanović koji je srpskim medijima otkrio razloge za svoj potez.

Problem je bio u ponašanju prvog vratara Darka Stanića, s kojim se Đukanović nikako nije mogao složiti.

"Budući da sam bio na Europskom prvenstvu u Danskoj 2014., znao sam kako funkcioniraju stvari. Na tom turniru Stanića se o svemu pitalo, kad će trening, kad će braniti, kad će napustiti parket. Imao je nevjerojatno slobodu, a kad sam to rekao sadašnjem izborniku Dejanu Periću, on me uvjeravao da će nakon njegova dolaska sve biti drugačije", započeo je svoju priču Đukanović.

"Na pripremama je sve bilo savršeno dok se nije pojavio Stanić. Na prvi trening je došao s dvije lijeve patike pa sam mu posudio svoju opremu. Nije dolazio na jutarnje treninge. Kad smo trebali ići na prijateljsku utakmicu u Kecskemet s Mađarima on se jednostavno nije pojavio, a kapetan Ivan Nikčević mi je rekao da je bolestan", nastavio je Đukanović.

Još vijesti

Kad je vidio da je Stanić glavni u reprezentaciji na utakmicama protiv Poljske i Francuske, odlučio se povući.

"On je odlučivao kad će i koliko braniti, a ne izbornik. Jedini je on koristio mobitel za večerom, ostali nisu. Nije se pojavio na treningu uoči utakmice s Francuskom", nabrojio je Đukanović niz nelogičnosti koje upućuju na iščašeno ponašanje prvog srpskog vratara.

Nakon cijele priče Darko Stanić je odlučio kako je njegova reprezentativna karijera završena te će ubuduće braniti samo za svoj klub, katarski El Jaish SC.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider