Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čudesno poluvrijeme

Francuzi zastrašujuće moćni uoči okršaja s Hrvatskom

Drugi krug Europskog prvenstva rukometaša otvoren je dvobojem Francuza i Bjelorusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici skupine 1 Europskog rukometnog prvenstva Francuska je pobijedila Bjelorusiju 34:23 i pritom ostavila dojam da bi ih svladala i s 30 razlike da je trebalo.

Impresivni Francuzi odigrali su čeličnu obranu, a u napadu su zabili sve što su uputili prema golu Bjelorusa što je rezultiralo s nevjerojatnom prednošću od 20:5 na poluvremenu.

Francuski izbornik Claude Onesta promijenio je u nastavku kompletnu sedmorku, a novi igrači nisu reagirali na željeni način, bilo je tu dosta nonšalancije što je Bjelorusija iskoristila i ublažila poraz.

Još vijesti

Igračem utakmice proglašen je Nikola Karabatić koji je igrao samo prvo poluvrijeme i postigao devet golova uz niti jedan promašeni šut. Francuski vratari bili su na fantastičnom nivou - Thierry Omeyer je u prvom dijelu upisao 10 obrana od 15 lopti (nevjerojatnih 67 posto), dok je njegova zamjena Vincent Gerard u nastavku imao devet obrana.

U redovima Bjelorusije prvi strijelac bio je Aleksej Kadkevič s devet pogodaka, a vrlo dobar je bio i vratar Vjačeslav Saldacenka (13 obrana).

Francuzi su ovom pobjedom najavili veliki okršaj protiv naše reprezentacije. U subotu, u Krakowu, s početkom u 18:15.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider