Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'idemo po broncu'

Igrači u suzama, kapetan žali zbog problema: 'Imali smo nesreće'

Kapetan Marko Kopljar našao je snage da objasni poraz Hrvatske u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometna reprezentacija Hrvatske nije se uspjela plasirati u finale Europskog prvenstva koje se u nedjelju završava u Poljskoj. 'Kauboji' su u čudnoj utakmici poraženi od Španjolske 33:29, a snage za pokoju rečenicu nakon petog uzastopnog poraza u polufinalima velikih natjecanja imao je kapetan Marko Kopljar.

"Šteta, stigao nas je umor. Koštale su nas pogreške u završnici prvog poluvremena, potrošili smo se u drugom, a bilo je i malo nesreće. Žao mi je prije svega zbog ozljeda koji su sastavni dio sporta, ali nas uvijek sustignu u krivo vrijeme", rekao je Kopljar, a s tom se konstatacijom, da nas je sustigao umor, složio i izbornik Željko Babić.

Na putu prema svlačionici neki su igrači bili u suzama i teško su doživjeli ovaj poraz, nakon nevjerojatnog čuda koje se dogodilo prije dva dana kada smo se plasirali u ovo polufinale.

Još vijesti

"Probat ćemo zaboraviti ovaj poraz. Sutra se moramo odmoriti i u nedjelju pobijediti Norvežane. Medalja bi nam puno značila, a u pitanju su i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", kazao je kapetan, koji je objasnio zbog čega su izvedbe reprezentacije varirale od savršenog do jako lošeg.

"Sve su reprezentacije varirale u igri. Pogledajte Francusku koja je nas razbila, a potom ispala. Pogledajte Dance koji su pobijedili ove Španjolce, a danas su tek šesti. Ovo je Europsko prvenstvo i svaka je utakmica teška. Potrebno je imati širinu u reprezentaciji, a to je nešto što je nama ponovno nedostajalo", zaključio je.

Hrvatska u nedjelju u 15 sati igra za broncu s Norveškom, dok se u velikom finalu u 17 sati sastaju Španjolska i Njemačka. Podsjetimo, Njemačka je u prvom polufinalu slavila protiv Norveške nakon produžetka 34:33.

Kako komentirate poraz Hrvatske u polufinalu EP-a?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider