Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nikad gledanija

Dvostruka pobjeda – Kauboji donijeli rekordnu gledanost Doma TV-u

Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj, od 8. do 10. travnja bio je mjesto rukometne

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

senzacije koju su gledatelji imali prilike doživjeti kroz prijenose šest rukometnih utakmica na

kvalifikacijskom turniru u Danskoj.

Četiri rukometne reprezentacije borile su se za prolazak na OI u Riju, a svoju priliku potvrdila je i Hrvatska pobjedom nad Norveškom. Upravo je ta utakmica bila najgledaniji program na Doma TV-u od 2011. godine, početka emitiranja ovog kanala.

Gotovo 390 tisuća gledatelja Doma TV-a odnosno njih 27,7 % ispred malih ekrana napeto je iščekivalo pobjedu hrvatskih rukometaša u borbi protiv Norveške, a na Doma TV-u gledatelji su kroz dinamičan live prijenos Saše Lugonjića i Patrika Ćavara, mogli doživjeti potpuno drugačije sportsko TV iskustvo.

Rekordna gledanost utakmice Hrvatska Norveška kao i odlični rezultati gledanosti drugih rukometnih
utakmica ovog turnira, potvrđuju još jednom kako veliki sportski događaji imaju svoje posebno mjesto na Doma TV-u.

Osim za Doma TV, ovo je ujedno bio i vikend sporta za Novu TV koja je emitirala UFC borilački spektakl koji se održao 10. travnja u zagrebačkoj Areni. UFC je u Zagrebu ponudio nekoliko teškaških mečeva, a cijeli UFC događaj je najgledaniji borilački spektakl u ovoj godini, prema udjelu u gledanosti. Tako je borba Moroz-Stancio najgledanija borba u ovoj godini, a pratilo ju je čak 441 tisuća gledatelja odnosno njih 30,7% ispred TV ekrana.

Nova TV i Doma TV uz najgledaniji informativni program i vrhunsku zabavu, povjerenje gledatelja potvrđuje i kroz velike sportske događaje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider