Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mišković zlatna

Drugi dan Mediteranskih igara: Hrvatska uzela četiri medalje

Hrvatska judašica Marijana Mišković osvojila je drugog dana natjecanja na Mediteranskim igrama (MI) Mersin 2013. zlatnu medalju u kategoriji do 63 kg pobijedivši Slovenku Ninu Miloševič.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brončanu medalju osvojio je Tomislav Marijanović koji je u kategoriji do 81 kg pobijedio Francuza Jouberta, a brončani su bili i hrvači Dominik Etlinger i Nenad Žugaj.

Nenad Žugaj je u kategoriji do 84 kg grčko-rimskim stilom pobijedio Crnogorca Rafaela Samurgaševa, dok je Etlinger u kategoriji do 66 kg grčko-rimskim stilom slavio protiv Egipćanina Hendyja Husseina.

Hrvatska sada ima pet medalja na MI, dvije zlatne i tri brončane.

Gimnastičari Marijo Možnik i Robert Seligman osvojili su druga mjesta na svojim spravama. Možnik je bio drugi na preči s rezultatom 15.100, dok je Seligman zauzeo drugu poziciju na konju s hvataljkama s rezultatom 14.633. Borba za medalju je u ponedjeljak.

Feruccio Mužić izborio je finale u slalomu u skijanju na vodi. Bio je prvi u svoj kvalifikacijskoj skupini, a ukupno je imao osmi rezultat. Pavle Zobundžija u istoj se disciplini nije probio među osam najboljih. Finale je na rasporedu u nedjelju.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u drugom kolu B skupine pobijedila je Tursku 17:4 (5:1, 6:1, 4:1, 2:1) i izborila plasman u polufinale. Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Italije u nedjelju.

Hrvatske rukometašice otvorile su nastup na mediteranskom turniru u Adani u skupini pobjedom protiv Makedonije 29:26 (16:15). U drugom kolu ih očekuje u nedjelju u 13.30 sati susret protiv Španjolske.

Odbojkašice su pobijedile Francusku 3:2 (21:25, 25:23, 25:17, 13:25, 15:12). U drugom kolu igraju protiv Italije, i to u ponedjeljak.

Boksač Josip Bepo Filipi pobijedio je u kategoriji do 91 kg Francuza Abdulayea i time ušao u polufinale u ponedjeljak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider