Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NHL liga

Crosby zabio 250. gol, Vancouver prekinuo crni niz

Hokejaši Pittsburgh Penguinsa slavili su sinoć na domaćem ledu protiv New Yok Islandersa 4-3 golom Sidneyja Crosbyja minutu i 16 sekundi prije kraja susreta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to Crosbyju jubilarni 250. gol u karijeri. Ukupno je dosad skupio 695 poena u 493 utakmice regularnog dijela, a ove sezone predvodi ligu s 30 poena. Dvostruki strijelac za Penguinse još u prvoj trećini bio je Chris Kunitz, dok je jedan gol postigao Jevgenij Malkin. Dvostruki strijelac za poražene Islanderse bio je Thomas Vanek.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvarili su Vancouver Canucksi koji su sa 6-2 na domaćem ledu savladali Columbus Blue Jacketse. Vancouver je pobjedom prekinuo niz od pet uzastopnih poraza, a njegov ponajbolji igrač Daniel Sedin je upisao gol i dvije asistencije te tako prekinuo post bez upisanog poena dug deset utakmica. Bio mu je to najdulji sušni period od prosinca 2003. Dvostruki strijelac za Canuckse bio je Danielov brat blizanac Henrik Sedin, dok je napadač četvrte linije Jeremy Welsh 29 sekundi prije kraja postigao svoj prvi NHL gol.

Anaheim Ducksi prekinuli su niz od pet vezanih poraza minimalnom 1-0 domaćom pobjedom nad Tampa Bayom. Jedini gol na susretu postigao je Ryan Getzlaf 5.2 sekunde prije kraja produžetka.

Usprkos dvama golovima Aleksandra Ovečkina njegovi su Washington Capitalsi kod kuće izgubili od Montreal Canadiensa 3-2, dok je Calgary nakon penala slavio domaću 4-3 pobjedu nad Floridom. (TS) 

NHL liga, petak:

Pittsburgh - NY Islanders 4-3

Washington - Montreal 2-3

Calgary - Florida 4-3, penali

Anaheim - Tampa Bay 1-0, produžetak

Vancouver - Columbus 6-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider