Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NHL liga

Calgary srušio prvake nakon 10 uzastopnih poraza

U nedjelju su u NHL ligi odigrane tri utakmice, a za iznenađenje su se pobrinuli hokejaši Calgaryja koji su kao gosti nakon produžetka bili bolji od aktualnog prvaka Chicaga (3-2)…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Flamese je to prva pobjeda u United Centeru nakon ožujka 2008. i deset uzastopnih poraza. Kris Russell je bio strijelac pobjedničkog pogotka u drugoj minuti produžetka, a svakako treba istaknuti i 42 obrane švicarskog vratara Reta Berre u njegovoj prvoj utakmici u NHL-u. U osnovnom dijelu utakmice strijelci su za Calgary bili Michael Cammalleri i Curtis Glencross, dok su Patrick Kane i Marian Hossa pogađali za Blackhawkse kojima je ovo šesti poraz u 15 ovosezonskih utakmica.

Minnesota je pred svojim navijačima pobijedila New Jersey s 4-0, a strijelci su bili Mikael Granlund, Torrey Mitchell, Dany Heatley i Jason Pominville. Golman Josh Harding skupio je 19 obrana za drugi ''shutout'' ove sezone. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider