Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U petak u 12:00!

'Bolt je uvijek bio takav, a Leonardo di Caprio i ja imamo istu priču'

U emisiji ' S gola na GOL.hr' ovog petka možete gledati najbolju hrvatsku sportašicu Sandru Perković.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović gostovao je u emisiji 'S gola na GOL.hr' uoči borbe s Bonjskim u Areni, Damir Gojanović govorio je prošlog tjedna o netom završenoj sezoni Medveščaka, a ovog tjedna smo ugostili Sandru Perković.

Pogledajte emisije 'S gola na GOL.hr'

Olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska stiže nam u goste nakon što je u Splitu bacila hitac karijere. Sandra je bacila 70,51što je najduži hitac u svijetu u posljednje 22 godine. Pričala nam je o teškim trenucima karijere kada je završila na čak dvije operacije zbog sepse, govorila je o svom dečku i treneru Edisu, ciljevima za nastavak karijere, ali bilo je tu i opuštenijih tema.

''Žao mi što Leonardo di Caprio nije osvojio Oscara, on i ja imamo istu priču, nagrade nas neće'', rekla je u šali Sandra te otkrila kakav je Usain Bolt zapravo.

''Bolt je Bolt. Kakav je na terenu takav je i uživo. On je oduvijek imao te svoje pokrete, ta neka mota samo što su došla do izražaja kad je postao slavan.''

Gledajte emisiju 'S gola na GOL.hr' sa Sandrom Perković u petak od 12:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider