Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'veliko je pojačanje'

Njemački rukometni gigant na hrvatski pogon: Stigao i Lac!

Nakon Ilije Brozovića njemački rukometni gigant Kiel doveo je još jednog Hrvata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Blaženko Lacković (35) novi je topnik njemačkog velikana Kiela. Vijest je na svojoj službenoj stranici objavio njemački div, a kako se osjeća nakon 'iznenadnog transfera' otkrio je i sam Lacković.

"Nije mi bilo ni na kraj pameti da ću se vratiti igrati rukomet u Njemačku i to u jedan od najboljih svjetskih klubova. Ponosan sam i veselim se radu sa svojim prijateljem Duletom (Domagojem Duvnjakom) i što ću imati priliku osvojiti titule s Kielom", rekao je Lacković.

"Blaženko poznaje Bundesligu, iskusan je rukometaš i dobar obrambeni igrač. Očajnički smo trebali pojačanje i dobili smo ga u njemu", rekao je trener Alfred Gislason.

Lacković je prethodno u Bundesligi igrao za Flensburg i HSV, a s potonjim je 2013. osvojio naslov europskog prvaka. I tada je igrao s Duvnjakom, a sada će uz njih dvojicu još jedan Hrvat nositi dres Kiela - Ilija Brozović.

Lacković dolazi iz makedonskog Vardara, a ugovor s Kielom je potpisao do 30. lipnja 2017. godine. Hrvatski rukometaš je odmah na raspolaganju treneru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider