Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Mogu biti još bolja'

Blanka Vlašić propušta Svjetsko prvenstvo u Moskvi!

Blanka je dosad nastupila sedam puta u ovoj sezoni, ali na Svjetskom prvenstvu u Moskvi neće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Objavljeno je to na njenoj službenoj stranici, uz obrazloženje:

"Kroz sve ovo vrijeme osjećala je tegobe u predjelu petne kosti i ahilove tetive odrazne noge. Bol je varirala od laganog na početku natjecanja pa do jedva podnošljivog na njegovom kraju. Dan nakon natjecanja osjetljivost spomenutog područja bivala bi naglašena i tek bi treći dan po završetku natjecanja sve opet došlo u normalu. Nakon natjecanja u Monte Carlu bolnost se produžila na još nekoliko dana, što je bio jasan signal da ne može ozbiljno računati na nastup u Moskvi, gdje je razmak između kvalifikacija i finala dva dana."

Glavna joj je želja, kako je i sama istaknula, da iduću sezonu dočeka potpuno zdrava.

"Sretna sam što sam odradila sedam natjecanja ove sezone i presjekla težak period iščekivanja. Međutim, ne smijem dopustiti da mi želja za nastupom u Moskvi nadvlada zdravo prosuđivanje. Visoki skokovi pod ovim otežavajućim okolnostima mi daju nadu da mogu biti još puno bolja, a da bih to postigla moram biti potpuno zdrava", poručila je Blanka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider