Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pomlađena momčad

Barakude na pripremama u Šibeniku za FINA svjetski kup

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u Šibeniku je na dvodnevnim pripremama za FINA Svjetski kup koji se idućeg tjedna igra u Kazahstanu. Izbornik Tucak na daleki put vodi pomlađenu reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski vaterpolski reprezentivci okupili su se u Šibeniku na dvodnevnim pripremama za FINA Svjetski kup koji se idući tjedan igra u dalekom Kazahstanu.

Izbornik Ivica Tucak nakon napornih priprema i Europskog prvenstva veći dio reprezentacije odmara, a na Svjetski Kup pozvani su mlađi igrači koji su već bili ili kucaju na vrata A reprezentacije.

“Okupili smo se u Šibeniku u pomlađenom sastavu. Zaista moramo odmoriti igrače koji su već godinama cijelo ljeto na raspolaganju reprezentaciji. Imali smo mali problem sa centrima, nema Lončara i Geratovića na koje smo računali pa smo naknadno pozvali mladog Marina Divkovića'', izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao:

''U Kazahstanu očekujemo pokazati dobru igru iako nismo imali mnogo vremena za kvalitetne pripreme. Ne znam u kakvim sastavima dolaze druge reprezentacije no kako smo čuli niti oni nisu u najjačim sastavima!''

Za Hrvatsku u Kazakhstanu igraju golami Marko Bijač i Ivan Marcelić, Ivan Buljubašić, Krisatijan Milaković, Ivan Milaković, Marino Divković, Marko Macan, Duje Živković, Ante Visković, Luka Bukić, Anđelo Šetka, Ante Vukičević i Petar Muslim.

''Neopterećeni putujemo u Kazakhastan i pokušat ćemo ostvariti što bolji rezultat. Drago mi je da su priliku dobili mladi igrači kojima je ovo odlična prilika za dokazivanje!'', izjavio je kapetan Ivan Buljubašić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider