Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sve je nasamario

Bahatom Chisori oduzeta licenca: 'Samo tri slova, MGM. Dolazim!'

Britanski odbor za nadzor boksa (BBBofC) na raspravi o ponašanju Derecka Chisore uoči, tijekom i nakon borbe za svjetski teškaški naslov u Münchenu s Ukrajincem Vitalijem Kličkom, odlučio je 28-godišnjem boksaču oduzeti boksačku licencu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šamaranje suparnika na vaganju, pljuckanje njegovog brata Vladimira s vodom u ringu, te tučnjava nakon meča na konferenciji za novinare s Davidom Hayeom, sve su to incidenti koje je počinio Chisora.

BBBofC je odlučio kako ''Dereck Chisora nije prava osoba za posjedovanje licence'', te mu je istu oduzeo. Odluka je odmah stupila na snagu.

Frank Warren, Chisorin promotor, je izrazio nezadovoljstvo ''s određenim aspektima saslušanja'', iako je istaknuo kako je tučnjava njegovog štićenika s Hayeom isključivo Chisorina odgovornost.

''Dereckovo ponašanje u Münchenu prije i nakon borbe je neprihvatljivo, ali vjerujem da je zapravo platio cijenu za neke ranije grijehe. Imamo 14 dana za žalbu, razmotrit ćemo i tu opciju. No, da nešto razjasnimo, ovo nije doživotna suspenzija, ovo je samo oduzimanje licence'', podvukao je Warren.

Chisora je, pak, odaslao vrlo kratki komentar:

''Samo tri slova, MGM. Dolazim!''

Mislio je Chisora na dvoranu MGM Grand u Las Vegasu, u kojoj se održavaju veliki boksački mečevi...(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati