Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Imamo nedostataka"

Babić smiren uoči Mađara: Mi smo David, a oni Golijat

Hrvatski izbornik bio je svjestan ne baš dojmljive utakmice na startu Svjetskog rukometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ovo je turnir i naravno da je svaka pobjeda velika, bez obzira na protivnika. Mi možemo igrati bolje, i trebamo", poručio je Željko Babić nakon hrvatske pobjede nad Saudijskom Arabijom.

Izbornik hrvatskih rukometaša fokusirao se na dva osvojena boda, ali bio je svjestan da dojam nije dobar.

"rva je utakmica i dobro je da smo pobijedili, igrači su prvi put igrali zajedno. Protiv Mađarske je nova utakmica, nemamo previše vremena za analize. Vjerujem da ćemo tu igrati puno bolje. Mi imamo prednost i nedostatak naše brzine i naše mladosti. To je jedan od nedostataka našeg time, dođemo brzo u šansu, ali nismo racionalni. Bile su mi čudne i odluke sudaca, mislim da je bilo dosta sedmeraca u našu korist koji nisu svirani", rekao je Babić za RTL, izrazivši nadu da će se oporaviti njegov prvi izbor na lijevom vanjskom.

"Kad se vrati Mandalinić to će biti drugačije"

"Nadamo se da će Mandalinić biti spreman i automatski će to biti drugačije. Očekivao sam da ću malo više poštedjeti Duvnjaka, ali trebala nam je obrana 5-1 jer smo morali pobijediti utakmicu. Koristio sam Duvnjaka koji je to odigrao odlično i stvorili smo prednost. Našim mladim igračima iz vanjske linije treba i vremena i samopouzdanja, vjerujem da će oni odigrati dobro prvenstvo."

Izbornik je na koncu poručio:

"Mađarska je jako čvrsta s izvrsnim vratarom. Vidjet ćemo sutra hoće li David pobijediti Golijata. Mi smo brzi, a oni su jaki."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider