Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nova ozljeda

Babić otkrio: "Duvnjak možda neće igrati protiv Njemačke"

Hrvatska sa četiri pobjede u četiri utakmice ide u obračun s Njemačkom za prvo mjesto u skupini C Svjetskog rukometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Željko Babić bio je vrlo zadovoljan načinom na koji su mlađi hrvatski reprezentativci iskoristili dobivenu šansu u pobjedi Kauboja protiv Čilea.

"Puno smo razgovarali o budućnosti hrvatskog rukometa. Naš prvi cilj je stvaranje mlade Hrvatske za budućnost. Možemo biti mirni, računamo na njih. Ovi igrači će sigurno dominirati europskim i svjetskim rukometom", izjavio je nakon utakmice Babić za RTL i otkrio što nije bilo dobro u igri Hrvatske:

"Loš je tajming kretanja, fali nam brzina kretanja."

"Nije sve tako idealno kako izgleda"

Hrvatska će u petak protiv Njemačke s početkom u 17:45 igrati za prvo mjesto u skupini C, a moguće da bude lišena usluga Domagoja Duvnjaka.

"Boli ga koljeno i možda neće igrati protiv Njemačke. Nije sve tako idealno kako izgleda", kazao je Babić koji je ipak optimist:

"Sigurno će to biti još jedna odlična utakmica. Nismo s njima igrali jako dugo, ali znam da ćemo odigrati odličnu utakmicu i pružiti jako dobar rukomet."

Na upit o kalkulacijama glede lakšeg puta do medalje odnosno finala, Babić je odgovorio:

"Ja gledam od utakmice do utakmice. Nemam vremena za kalkulacije."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider