Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poreč Major već na vrhuncu

Austrijski navijači zapalili tribine porečke Peškere, a tek slijedi najuzbudljiviji dio

Jedan od najuzbudljivijih mečeva dosad najveće svjetske serije u odbojci na pijesku bio je onaj između austrijskog dvojca Dopplera i Horsta i Talijana Ranghierija i Carambule, na čijem su kraju ipak terenom zavladali Austrijanci rezultatom 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, ovaj dvojac iza sebe je imao vatrenu potporu navijača, koji su na tribine Peškere donijeli potpuno novi sportski duh navijanja, plesa, interakcije s igračima, sucima, komentatorima i svima prisutnima na terenu.

Takav duh jedinstvene kombinacije sporta i zabave upravo je i potaknuo Hannesa Jagerhofera da odbojku na pijesku digne na potpuno novu razinu, da joj osigura popularnost koju zaslužuje i napravi globalni spektakl zasnovan na zabavi svih prisutnih na terenu - koliko igrača, toliko i navijača.

„Ovo je nevjerojatno. Prije svega ovo je prvi turnir Swatch Beach Volleyball Major Serije, prvi put smo u Poreču i zaista je nevjerojatna čast samo se pojaviti i igrati na jednom ovakvom turniru u ovakvom gradu i s ovakvim navijačima“, izjavio je Clemens Doppler neposredno nakon pobjede nad Talijanima.

Jedinstvena atmosfera Peškere osjeti se u cijelom gradu, navijači pristižu iz svih dijelova svijeta, pa čak iz Brazila, Nizozemske, SAD-a, Grčke, Italije i mnogih drugih zemalja. Osim toga, Swatch Beach Volleyball Major Series krenula je u svoju misiju osvajanja samog vrha svjetskog sporta i s potpuno novim pristupom TV produkciji pa će tako Poreč Major i ostali turniri serije biti pravi sportsko-zabavni multimedijski spektakl.

Poreč Major već je u prva tri dana ugledao preko 100 odigranih mečeva na svojim terenima, a u naredna tri dana ovaj istarski grad očekuje pravi pjeskaški spektakl, s itekakvom zabavno-glazbenom pozadinom. Na fotografijama pogledajte atmosferu s glavnog terena, a sve o turniru pratite na www.swatchmajorseries.com gdje će od petka biti dostupan i prijenos uživo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider