Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
tko je vaš izbor?

ANKETA Tko bi trebao voditi hrvatske rukometaše na Euru 2018. u Hrvatskoj?

Dok čekamo odluku o odlasku ili ostanku Željka Babića, navijači već imaju svoje favorite za njegovog nasljednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je kao četvrtoplasirana na netom završenom Svjetskom prvenstvu. Uoči natjecanja kao cilj je označeno četvrtfinale. Sve ispod toga bi se smatralo neuspjehom, a sve iznad uspjehom. To znači kako je polufinale i ulazak među četiri najbolja na svijetu ipak uspjeh.

Ono što sigurno boli navijače je način na koji je Hrvatska na kraju ostala bez medalje. Kauboje je tek jedan sedmerac dijelio od velikog finala s Francuzima, ali sve je dotukla izgubljena utakmica za brončanu medalju kada su naši rukometaši propustili čak osam pogodaka razlike 20-ak minuta prije kraja.

I ponajprije zbog toga je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac sazvao izvanrednu sjednicu Upravnog odbora za danas u 14 sati. Tema je samo jedna, odluka o podršci koordinatoru za muški rukomet Ivanu Baliću i izborniku Željku Babiću.

U medijima je Babić praktički smijenjen zbog izrazito negativne reakcije javnosti nakon nevjerojatnog poraza od Slovenije. Kao njegovi nasljednici spominju se najviše bivši izbornici Lino Červar i Slavko Goluža, ali i slovenski izbornik Veselin Vujović koji na dolasku u Zagreb iz Pariza nije htio odbaciti mogućnost preuzimanja hrvatske reprezentacije.

Ukoliko čelni ljudi hrvatskog rukometa u utorak iskažu nepovjerenje Željku Babiću njegov će nasljednik voditi Kauboje na Europskom prvenstvu koje se 2018. održava u Hrvatskoj. Zbog toga će ovaj izbor, ako ga bude, biti jako važan.

Tko bi trebao biti novi izbornik rukometaša?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider