Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Alilović igrač utakmice

Alilović: Nismo zadovoljni; Bičanić: Protiv Švedske ne možemo ovako

Hrvatska je teže od očekivanog pobijedila Crnu Goru 27:22, a igračem utakmice proglašen je Mirko Alilović koji je imao 16 obrana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nismo prezadovoljni kako smo odigrali, očekivali smo puno lakši posao, ali ušli smo mlako u utakmicu'', rekao je Alilović te nadodao:

Hrvatska osigurala drugi krug Eura, čudesni Alilović!

''Srećom, priveli smo utakmicu mirno kraju bez ikakvih šokova. Koncentrirali smo se u nastavku, odigrali dobru obranu i iz nje došli do razlike.''

Damir Bičanić u prvom poluvremenu nije zabio nijedan gol, ali je proradio u nastavku kada je pogodio pet puta.

''Nismo očekivali da ćemo utakmicu završiti s prvom postavom, imali smo nekih nepotrebnih izgubljenih lopti, ali je na kraju sve dobro završilo, izjavio je Bičanić.

U petak nas čeka Švedska.

''Švedska je jedna kompletna ekipa, pritajeni favorit za medalju, ali znamo da imamo šanse protiv njih'', mišljenja je Alilović.

''Igraju stvarno dobro, imaju odlične igrače i veliku podršku navijača. Neće biti dobro ako uđemo u utakmicu kao danas. Moramo što bolje igrati od samog početka i u obrani i u napadu'', zaključio je Bičanić. (V.H. / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider