Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Kapitalac za Ligu prvaka

Transfer-bomba: Zagreb "oteo" NEXE-u jednog od najtalentiranijih Kauboja!

Tek što su ih pobijedili u polufinalu Kupa, Zagrepčani su Našičanima nanijeli još jedan udarac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb objavio je kako će za njih od iduće sezone igrati Marin Šipić, dosadašnji igrač našičkog NEXE-a.

Jedan od najtaletiranijih hrvatskih rukometaša i jedan od najperspektivnijih pivota na svijeta potpisao je trogodišnji ugovor s aktualnim hrvatskim prvacima.

"Presretan sam da sam napravio korak više u svojoj karijeri i da dolazim u PPD Zagreb. Uvijek me vesele novi izazovi, a mogućnost igranja Lige prvaka najveći je mogući za svakog igrača, pa tako i za mene. Za minutažu ću se boriti s Bećirijem i Stojničem i mislim da je to dobro za klub jer su momci sjajni pivoti. Stojnića znam jer smo generacija, a on je nastupao za Sloveniju pa smo se susretali tijekom godina. Bećirija pak znam iz hrvatske reprezentacije. Obojica su poznata kao veliki borci i sigurno ćemo jedan drugoga tjerati da idemo iznad svog maksimuma, što je u konačnici odlično za klub", izjavio je nakon potpisa ugovora Šipić, koji će nositi dres s brojem dva.

Direktor PPD-a Zagreb Vedran Šupuković izrazio je veliko zadovoljstvo što je klub uspio dovesti Šipića.

"Za nas je velika satisfakcija da je potpisao za nas jer smo svjesni kako se mogao otisnuti u redove nekog od europskih velikana već danas. Smatramo da je napravio mudar potez i da će ovom suradnjom profitirati i Marin osobno, ali i PPD Zagreb. Uopće ne sumnjam da će Marin u budućnosti još dodatno napredovati i da ga očekuje blistava budućnost u najboljim europskim klubovima."

Počeo kod Balića i Metličića

Šipić je rođen 29. travnja 1996. u Njemačkoj, a rukometom se počeo baviti u Splitu, u Akademiji Balić-Metličić. Kao 18-godišnjak je stigao u GRK Varaždin, u kojem je ostao tri sezone, a zatim je 2017. prešao u redove NEXE-a, u kojem je ove sezone igrački eksplodirao i etablirao se kao velika vrijednost na poziciji kružnog napadača za hrvatsku reprezentaciju, za koju je nastupio na Svjetskom prvenstvu održanom u siječnju u Njemačkoj i Danskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider