Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Oprostio se na Facebooku

Prvi Vorijev potez podigao prašinu: Smijenjen Kelentrić, angažirao sina bivšeg reprezentativca

24-godišnjem Kelentrićevom nasljedniku bit će ovo prvi trenerski angažman.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon što je postao trener PPD Zagreba Igor Vori povukao je iznenađujući potez vezan uz njegov stručni stožer.

Mario Kelentrić više neće biti trenera vratara, smijenjen je s te pozicije i odlazi iz kluba, a zamijenit će ga Arijan Jović.

Kelentrić je godinama radio u redovima hrvatskog prvaka, cijenjeni je i iskusni stručnjak za kojeg više nema mjesta u klubu.

Njegov nasljednik je sin Božidara Jovića, bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca, osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. i svjetskog prvaka iz Portugala 2003. godine.

gol expired Vori po predstavljanju u PPD Zagrebu suočen s pitanjima o neiskustvu: ''Bio sam pomoćnik najboljem treneru'' divider

Arijan Jović ima samo 24 godine i nikad dosad se nije bavio trenerskim poslom. U PPD Zagrebu je već neko vrijeme bio treći vratar, ali se nije uspijevao probiti i nametnuti se kao nekakva ozbiljnija opcija među vratnicama.

Što se Kelentrića tiče, on se na Facebooku oprostio od svog sad već bivšeg kluba.

"Nakon 12 godina provedenih u najdražem klubu, došao je trenutak rastanka... Iza mene ostaju 22 osvojene titule u koje sam ugradio i srce i dušu... Vrijeme je za nove izazove. Želio bih se zahvaliti svima s kojima sam surađivao svih ovih godina. Klubu želim puno uspjeha u daljnjem radu. Možda se nekada ponovno sretnemo. Iznad svih RK Zagreb", napisao je Kelentrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider